Jégkorong

Bemutatkozás

Sport és szenvedély penge élen

Tatabánya nem tartozik a jégkorong klasszikus helyszínei közé. Ennek ellenére az 1980-as években már volt egy OB II-es csapatunk, Tatabányai Polipok néven, majd hosszú szünet után kb 30. évvel később 2012-ben a Polipok U8-10 utánpótlás korosztályokkal ismét életre kelt. Mostanra- 2023- sok nagy meccsen vagyunk túl, és a kezdeti kettő korosztály helyett már öt korosztály amatőr sportolói játszanak, edzenek hétről hétre az otthonunkat adó Tatabányai Műjégpályán. A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos verseny kiírásában szereplő játékosok mellett lehetőséget biztosítunk hobbi sportolóknak is, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Csapataink 2023-24-es szezonban

A 16 év feletti korosztályok képviselőit a felnőtt hobbi csapatunkba várjuk szeretettel. Infókért keressetek minket az elérhetőségeinket

Korisuli-Hokisuli, Hobbi hoki

Senki sem születik korcsolyával a lábán. A korcsolyázás, azon belül is a jégkorong egy különleges sport. Hogy az apróbb és nagyobb koris fortélyok igazán jól menjenek szükségesek a biztos alapok. Ezeket tanítják szakképzett és tapasztalt oktatóink a korisuli foglalkozásokon. Ovis kortól egészen felnőtt korosztályokig. Tudás és korosztály szintekre bontva. Ha valaki kedvet érez a jégkorongozáshoz azok mehetnek tovább a hokisulinkba néhány alapozó órára, és onnét tudnak a haladók edzéseibe becsatlakozni. Akik már tudnak korcsolyázni, azoknak az edzőink megtanítják, hogyan kell a korongot terelgetni, hogyan kell gólt lőni, vagy akár kivédeni. Akik pedig még csak most tanulnának korizni, azokat pedig korisulinkba várjuk.

Hobbi hoki felnőtteknek: 2020. január 4-től minden héten szombaton délutánonként, 90 percben amatőr jégkorongos szabadidős programot hirdettünk.

Munkatársaink

Rozgonyi Gergely – szakosztályvezető

Telefon: 06-30/564-83-87
E-mail: info@ptse.hu

Edzőink

Rozgonyi Gergely – B licenszes edző

Dörök Rudolf – B licenszes edző

Csíki Zoltán – B licenszes edző

Németh Krisztina Mária – LTP edző

Pap Örs – LTP edző

Szabó-Suhai Éva – LTP edző

Oláh Nándor – B licenszes edző

Csatlakozz hozzánk!

Bármikor is kapcsolódsz be hozzánk, az edzéseket nagy rutinnal és komoly versenysport múlttal rendelkező, magasan jegyzett edzőink segítenek.  Zoli és Gergő és Tibi várnak. Kik jöhetnek? Szinte mindenki. Várunk a klasszikus utánpótlás korosztályokba, de a felnőtt csapatainkba is várjuk az érdeklődőket. Azokat is, akik már próbálták a hokit, és azokat is, akik most kezdenék. Nemcsak fiúkat, hanem lányokat is. Az őszi szezontól lesz önálló lány csapatunk, női U25 csapatunk is. Jelentkezni tudtok a Facebook oldalunkon keresztül, vagy mailben: info@ptse.hu, de akár telefonon is. 

Scroll to Top