.

2014/2015 évadzáró

Belépés   

E-mail:

Jelszó:

Kispályás labdarúgó tornák

A Téli Kupa  sorsolása

 

megtekinthető PTSE Szabadidősport facebook oldalon ill. a megadott email címre is eltudjuk küldeni (info@ptse.hu)

 


Téli-kupa


Idén is megrendezésre kerül a Dózsakerti Terembajnokság a Téli-kupa!

A Versenykiírást itt olvashatod: 

T É L I  K U P A

 

DÓZSAKERTI Terem-labdarÚgó bajnoksáG

 2014. 

 

A kupa célja:

A kispályás labdarúgást kedvelő csapatok részére a téli hónapokban rendszeres sportolás biztosítsa. A különböző labdarugó bajnokságban résztvevő csapatok részére a sportforma átmentésére a 2014-es szezonra. 

 

A kupa rendezője:

Petőfi Tömeg-és Szabadidősport Egyesület Tatabánya, Köztársaság u., Jubileum Park tel. 34 311-151,

 

Versenybizottság:

Havasi Alfréd, elnök
tagjai: Tálos László, Straub József

 

A kupa helye, ideje: Tatabánya, Dózsakerti Sportcsarnok,

várhatóan 2014 január 4- tól március 9-ig hétvégeken (szombat,vasárnap 13h-20h-ig)

 

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

A nevezéseket a jelentkezés sorrendjében korlátozott számban tudjuk elfogadni. Azok a csapatok vehetnek részt a kupában, akik elfogadják és betartják versenykiírás szabályait. Pontosan kitöltött nevezési lappal rendelkeznek és azt a nevezési díjjal együtt a versenybizottságnak a jelzett határidőre 2013. december 13-ig leadják!

Csapat létszáma max. 15fő lehet. Új játékost a csoportmérkőzések 8. fordulójáig lehet - a már leadott nevezési lapra - a versenybizottságnál a csapat vezetőjének, beírni .

ÁTIGAZOLÁS NINCS! A mérkőzéseken bárki részt vehet, aki a nevezési lapon szerepel, amit a játékvezetők a mérkőzés kezdetekor ellenőriznek.
Az a csapat, aki jogosulatlan játékost szerepeltet, a mérkőzés 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel, automatikusan elveszti.

 

LebonyolÍtás rendje:

 A versenybizottság a színvonalas lebonyolítása érdekében és az objektív lehetőségek figyelembe vételével korlátozott számú szabályosan nevező csapat jelentkezését tudja elfogadni.  A csapatok létszámától függően várhatóan 3 csoportba kerülnek besorolásra. A csoportmérkőzések befejezése után minden csoportból az első 4 csapat jut tovább. A legjobb 12-től közvetlen kieséssel jutnak el a csapatok 6-os csoportig majd a legjobb 3-ig, ahol körmérkőzés következik a végső sorrend eldöntésére. A versenybizottság a változtatás jogát fenntartja.

 

KÖLTSÉGEK, NEVEZÉSI DÍJ:

A rendező szerv a tornával kapcsolatos kiadásokat a nevezési díj szinten tartásával, fedezi

 

Nevezési díj: 45.000Ft/csapat

 

Az összeget a nevezési lap leadásakor a Petőfi TSE irodájában számla ellenében lehet befizetni vagy az OTP11740009-20011538 számlaszámán átutalással teljesíteni.

 

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:a csatolt nevezési lapot kitöltve

 

2013. december 13-ig

 

a nevezési díj egyidejű megfizetésével a PTSE irodájába kérjük leadni. Az a csapat, amelyik az első pályára lépés időpontjáig nem fizeti be a nevezési díj teljes összegét a kupából kizárásra kerül.


DÍJAZÁS:

 Az  I- II-III. helyezett díjazásban részesül. Külön díj átadásáról a versenybizottság dönt.

 

EGYEBEK:

Óvást, a mérkőzést követő 48 órán belül 1000.-Ft befizetésével – írásban - kell benyújtani. Amennyiben az óvás jogos, az összeget a csapat visszakapja. Kizárás, visszalépés esetén nevezési díjat nem térítünk vissza. 

A mérkőzéseket, szabályos sportfelszerelésben csak torna-, vagy sportcipőben lehet játszani. Pályára lépő csapat létszáma: 5 mezőnyjátékos, 1 kapus. Kiállítás: 2, 5 perc, vagy végleges lehet. A végleg kiállított játékos helyett új játékos szerepeltethető. Súlyosabb esetben a versenybizottság szigorúbb büntetést alkalmazhat.

 A JÁTÉK  tér FALTÓL-FALIG  értendő az alapvonalak érvényességével.

A fentiek kivételével a játékvezetők mérkőzéseket a kispályás labdarúgás  játékszabályainak  alkalmazásával vezetik.

Várakozási idő max. 1 perc, halasztásra csak rendkívüli esetben van mód. A versenybizottság a selejtezők során indokolt esetben adhat halasztást /max. 1 csapat, 1 mérkőzés/, de az új időpontot a két csapat vezetője egyeztetés alapján állapítja meg és a lejátszandó mérkőzés anyagi vonzatát a halasztás kezdeményező csapat köteles rendezni valamint a játékvezetőt is értesíteni az új időpontról

AZ UTOLSÓ 4 FORDULÓRA  AZ ENGEDÉLY NEM VONATKOZIK!

Közvetlen kiesésnél, halasztani már nem lehet. Csoport mérkőzéseken, illetve a döntő mérkőzésein egyenlő pontszám esetén: először az egymás elleni helyezések eredménye, a több győzelem, a több rúgott gól majd a gólkülönbség, dönti el a végső sorrendjét.

A közvetlen kiesésénél döntetlen esetén 5 perc hosszabbítás,- illetve ha akkor is döntetlen- 3-3  hétméteres dönt.

Kizárás: Amelyik csapat kétszer távol marad a mérkőzéstől, kizárásra kerül, és eredményeit töröljük.

Játékidő: 2 x 15 perc, térfél cserével. A ki nem álló csapat, vagy jogos
óvás esetén a vétkes, a mérkőzés 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel veszíti el.

A sorsolást a nevezések beérkezése után azonnal megküldjük a résztvevő csapatoknak.

Labdát minden csapat hozzon magával.

A BAJNOKSÁGBAN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT!

A versenybizottság felhívja a sporttársak figyelmét az előzetes orvosi vizsgálat fontosságára valamint a balesetbiztosítás lehetőségére.

A jelen versenykiírásban nem rögzített esetleg felmerülő problémás kérdésekben- a versenybizottság dönt, a labdarúgás és etikai szabályzatának értelmében, mely ellen fellebbezésnek helye nincs.

 

Információk: 06/34311-151, 70/396-5527, 30/283-1470,

 

 

2013.szeptember 25                                                 Versenybizottság.

A nevezési lap az egyesületünknél a Köztársaság út, Jubileum parkban beszerzhető, illetve ha az e-mail címünkön érdeklődnek (info@ptse.hu) válaszlevelünkben elküldjük!

Üdvözlettel:

PTSE 

 

Május 1 kupa


Galla Trade a címvédő a Tavaszünneplő - Május 1 kupán A rekkenő hőségben tíz csapat küzdött meg egymással egyesületünk hagyományőrző rendezvényén, a Jubileum Parkban. A döntőt a Galla Trade csapata játszotta a Vipinfo ellen. A kispályás labdarúgó tornát és így a vándorkupát a Galla Trade nyerte, második a Vipinfo csapata, harmadik az Unitraffic lett. A legjobb kapus címet Turcsányi Tibor (Unitraffic) érdemelte ki, a legtöbb gólt pedig: Bondár István (Vipinfo) lőtte a kapuba. A vándorkupát három alkalommal elnyerő csapata megtarthatja azt. A rendezvényen a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete testzsír és vérnyomás mérést végzett, valamint tájékoztatót tartottak az érdeklődőknek az egészséges táplálkozásról.