PTSE TATABÁNYA

Csákányospuszta, Turistaház

Bemutatkozás

Kedvelt turista célpont

A helyi iskolák/óvodák nagy részében már ismert, sok osztálykirándulás / oviskirándulás kedvelt célpontja. Közel a városi infrastruktúrához, ugyanakkor teljesen azon kívül. Valóban az erdőben található. A gyerekek, fiatalok és az idősebb korosztály itt minden külső ráhatás nélkül is élvezettel használják az erdő nyújtotta lehetőségeket. Óvodásoknak tervezzük a manó út kiépítését nyár végéig, hogy még a jó időben kipróbálhassák a játékos kalandutat.

Turistaházunkban a klasszikus túra szállás igénybevételén túl már megszálltak edzőtáborozók, kiránduló iskolások, de szerveztek már ide esküvőt és születésnapi bulikat is, vagy éppen csapatépítőt. Igyekszünk rugalmasan állni a vendégek kéréseihez. Akár további ötletekkel segíteni a további élményekkel teli időtöltést is.

Bővebben adatok, férőhelyek, árak, étkeztetés, egyéb információkért keressen e-mailen: info@ptse.hu 

A túristaház szálló vendégeket nem fogadhat! csak üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkezőket. 

Covid 19 - Biztonsági intézedések

Mit tesz a turistaház a szállóvendégeink biztonsága érdekében?

– Törekszünk arra, hogy Önök és kollégáink a lehető legkevesebbszer kerüljenek személyesen kontaktba.

– Visszaigazolás kiküldésekor minden információt megosztunk Önökkel, ezért kérjük vendégeinket, hogy a házba érkezés előtt küldjék vissza a vendéglistát.

– A turistaház vendégeire is érvényes, hogy zárt térben a maszk viselése kötelező. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a turistaház kulcsos házként üzemel, így egy esetleges ellenőrzés során a felelősség a vendégeket terheli.

– A gyakori érintésű felületeket rendszeresen fertőtlenítjük.

– A mosdókban a szappanokat fertőtlenítő hatású szappanokra cseréltük.

– Közösségi tereinkben a természetes szellőztetést részesítjük előnyben.

Térkép a turistaházhoz

Scroll to Top